Adventi gyertyagyújtás (2)

Tisztelt kovásznaiak, kedves barátaink!

 

Idén az adventi gyertyagyújtásra Kovásznán csak online formában kerülhet sor a szigorú szabályozások következtében. Reméljük, hogy a rendezvénysorozat ennek ellenére sok kovásznait megmozgat majd, hiszen a város adventi koszorújának a gyertyái eddig minden évben nagyszámú közönséget vonzottak, igazi közösségi élmény volt minden héten eggyel több gyertya fényénél lélekben együtt készülődni Karácsony szent ünnepére.

 

Advent második vasárnapján este 6 órától gyúl fel a második gyertya a koszorún, s bár a szabadtéri rendezvény elmarad, élőben közvetítjük a facebook segítségével a Kovásznai Szent István király római katolikus templomban ugyanekkor zajló adventi ifjúsági istentiszteletet. A beszédet Böjte Csongor ötödéves kispap mondja, közreműködik a római katolikus fiatalok gitáregyüttese, a Kikapcsolsz.

 

A rendezvény élőben megtekinthető a Kovásznai Szent István Király Római Katolikus Plébánia facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/kovasznaiplebania címen valamint a mi facebook-oldalainkon, a https://www.facebook.com/coccovasna.muvhaz/ és a https://www.facebook.com/CocCovasna/ címek valamelyikén.

 

A rendezvénysorozat folytatásában, advent harmadik vasárnapján a Kovászna-Vajnafalvi református egyházközség gyülekezeti terméből fogunk jelentkezni élő közvetítéssel. Szeretettel várunk mindenkit hogy lélekben együtt lehessünk, együtt készülhessünk az ünnepre.

 

A Városi Művelődési Ház nevében ezúton is köszönjük a fellépők, közreműködők segítségét, egyházaink partnerségét valamint a Júlia virágüzlet, az Electric House és a polgármesteri hivatal támogatását.

The event is finished.

dátum

dec 06 2020
Expired!

időpont

6:00 pm - 7:00 pm

helyszín

Szent István király római katolikus templom
Kovászna

Szervező

Kovásznai Szent István király római katolikus templom

Társszervező

Kovásznai Városi Művelődési Ház
Megszakítás