Adventi gyertyagyújtás (3)

Tisztelt kovásznaiak, kedves barátaink!

 

Idén az adventi gyertyagyújtásra Kovásznán csak online formában kerülhet sor a szigorú szabályozások következtében. Reméljük, hogy a rendezvénysorozat ennek ellenére sok kovásznait megmozgat majd, hiszen a város adventi koszorújának a gyertyái eddig minden évben nagyszámú közönséget vonzottak, igazi közösségi élmény volt minden héten eggyel több gyertya fényénél lélekben együtt készülődni Karácsony szent ünnepére.

 

Advent harmadik vasárnapján, 2020 december 13-án este 6 órától a Kovászna-Vajnafalva Református Egyházközség járul hozzá lelki táplálékkal a városi gyertyagyújtáshoz. Igemagyarázattal szolgál Orbán Judit lelkipásztor, közreműködik az ifis csoportból Kertész Anna és Orbán Klára. Fogadják szeretettel!

 

Szeretettel várunk mindenkit, hogy lélekben együtt lehessünk, együtt készülhessünk az ünnepre.

 

A rendezvény élőben megtekinthető a Kovászna-Vajnafalvi Református Egyházközség és Orbán Lajos lelkipásztor facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/kovasznaiplebania és a https://www.facebook.com/lajos.orban.1 címeken valamint a mi facebook-oldalainkon, a https://www.facebook.com/coccovasna.muvhaz/ és a https://www.facebook.com/CocCovasna/ címek valamelyikén.

 

A Városi Művelődési Ház nevében ezúton is köszönjük a fellépők, közreműködők segítségét, egyházaink partnerségét valamint a Júlia virágüzlet, az Electric House és a Polgármesteri Hivatal támogatását.

The event is finished.

dátum

dec 13 2020
Expired!

időpont

6:00 pm - 7:00 pm

helyszín

Kovászna-Vajnafalva Református Egyházközség

Szervező

Kovászna-Vajnafalva Református Egyházközség

Társszervező

Kovásznai Városi Művelődési Ház
Megszakítás