KIÁLLÍTÁS — SZECESSZIÓ (BAGYINSZKI ZOLTÁN fotóművész kiállítása) – MEGNYITÓ

2023, március 29-én, szerdán 18 órakor a kovásznai Kádár László Képtárban kerül sor Bagyinszki Zoltán gyula fotográfus SZECESSZIÓ – Válogatás a Magyar építőművészeti értékeinkből című fotókiállításának megnyitójára.
Megnyitó beszédet mond: NAGY LAJOS többszörösen díjazott fotóművész
Közreműködnek: a Kőrösi Csoma Sándor Líceum Tiszta Szív Vegyeskara (karvezető: Gyerő Katalin)

Tanári, népművelő, majd kulturális menedzseri oklevéllel rendelkezik, több mint 45 éve él Gyulán. Az utazás, a fotó, a könyv, az internet világa számára már életmódot, életformát jelent. 39 könyv szerzője, társszerzője.

Tagja a gyulai Székely Aladár Fotóklubnak, a Gyula-Arad Baráti Körnek és a gyulai Október 23. Alapítványnak. A kastélyokról készült fotói és könyvei révén a Magyar Történelmi Családok szervezete 1998-ban tiszteletbeli tagjává választotta.

25 évvel ezelőtt kezdte az aktív fotózást, publikálást. Húsz témakörben 120 alkalommal volt kiállítása Magyarországon és Európa sok városában.
Egyik kedvenc témája az európai rangú hazai szecessziós építészet, amelyre Magyarország is büszke lehet. Hiányt pótló építészeti tárgyú albumként jelent meg az Alföldi szecesszió, majd a szecessziós építészetünket reprezentáló különleges útikönyv (Corvina Kiadó). 2015-ben a szecessziós építészet című és tartalmú kiállítása a brüsszeli Európai Parlament épületében is látható volt.

További részletek: https://www.facebook.com/events/919576872490657

The event is finished.

dátum

márc 29 2023
Expired!

időpont

6:00 pm - 7:00 pm

helyszín

Kádár László képtár
Kovászna, Iskola u. 33-as sz.
kategória

Szervező

Kovásznai Városi Művelődési Ház
Megszakítás