Lords of the Organ VI – Paradă și Pompă – concert de orgă Rákász Gergely

Cel de-al șaselea sezon al concertelor de orgă Lords Of The Organ se bazează pe conceptul de bază al instrumentului ca imagine a spectacolului. Cu Marșul Gladiatorilor la circurile din Roma antică, Parada și Pompa de Elgar la procesiunile elegante ale ofițerilor englezi care defilează în fața reginei și Largo de Dvořák – o călătorie în Lumea Nouă.
Liniștea intimă și sacră ne este adusă de citatele lui Bach și César Franck din recent lansata Meditație pentru orgă, urmate de Concertul “Cele patru anotimpuri” de Vivaldi, așa cum a promis artistul, de data aceasta cu mișcarea bogată și boemă Toamna, care prezintă alegoric roadele muncii meritate, bucuriile vânătorii și pericolele consumului de vin.
Artista invitată a concertului este Dénes Dorottya, violoncelistă din Sfântu Gheorghe, un tânăr talent al Fundației Rákász Gergely.

 

Concertul de muzică clasică va avea loc pe 19 mai 2023 de la ora 19.00 în Biserica Reformată din Centrul Orașului Covasna.
Bilete la concert se pot cumpăra la Casa Orășenească de Cultură Covasna: Telefon: 0267-340394, 0744-364250 luni-joi între orele 7,30-15.00, vineri între orele 7,30-13,30 sau înainte de concert la intrare. | Preț bilet: 30 lei

Îi așteptăm pe toți iubitorii de muzică!

The event is finished.

Data

mai 19 2023
Expired!

Timp

7:00 pm - 8:30 pm

Locație

Biserica Reformată din Covasna
Categorie

Organizator

Casa Orășenească de Cultură Covasna
Sari la conținut