PROIECȚIE — Corpus Christi

CENTRUL CULTURAL COVASNA

Data: _2021.12.02._ Ora: _18.00_

Inspirat din fapte reale, ”Corpus Christi” urmărește fascinanta transformare a unui tânăr care vrea să devină preot în ciuda cazierului său și preia accidental o parohie, pretinzând că este trimisul Bisericii.
Un film nominalizat la Oscar.

După nominalizarea la Oscar și succesul de la TIFF, #CorpusChristi revine în cinematografe, începând cu 9 octombrie.
Inspirat dintr-un fapt real, filmul spune povestea lui Daniel, un tânăr care tocmai a ieșit dintr-un centru de reeducare pentru minori. Ajuns într-un mic orășel, Daniel se îmbracă în haine preoțești și pretinde că este trimisul Bisericii.

Corpus Christi film spune povestea lui Daniel, un tânăr de 20 de ani care își dorește să devină preot dar acest lucru este imposibil, dat fiind cazierul pe care îl are. Ajuns într-un mic orășel din Polonia, Daniel se îmbracă în haine preoțești și pretinde că este trimisul Bisericii. Apariția unui preot carismatic cu viziuni moderne este o oportunitate pentru comunitatea locală care începe un proces de vindecare după o tragedie recentă.
Din 9 octombrie în cinematografe.

Inspirat din fapte reale, ”Corpus Christi”, filmul care a adus Poloniei anul acesta o nominalizare la Oscar, urmărește fascinanta transformare a unui tânăr care vrea să devină preot, în ciuda cazierului său, și preia accidental o parohie, pretinzând că este trimisul Bisericii. Apariția unui preot carismatic cu viziuni moderne este o oportunitate pentru comunitatea locală care începe un proces de vindecare după o tragedie recentă.
Drama intensă și imprevizibilă a câștigat două premii la Veneția, a înregistrat peste 1,5 milioane de spectatori în cinematografele din Polonia și a primit 10 premii la Polish Film Awards, printre care Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu, Cel mai bun actor în rol principal.
”Corpus Christi” va fi lansat în cinematografele din România pe 9 octombrie.

Nominalizat la Oscar, câștigător a 11 premii la Polish Film Awards, apreciat în lumea întreagă, Corpus Christi se vede acum în cinematografe!

Corpus Christi, un film nominalizat la Oscar pentru povestea sa ce stârnește reacții puternice, rulează acum în cinematografele din România.

Uneori, cea mai mare crimă e să crezi. Vino la cinema să vezi Corpus Christi, un film Inspirat din fapte reale, nominalizat la Premiul pentru cel mai bun film străin la Premiile Oscar 2020. Vei afla că, la fel cum pofta vine mâncând, și credința vine predicând.

 

Rezervări bilete, informaţii suplimentare: 076-267-4516

PREŢ BILET: 10 RON. Pentru toți spectatorii cu vârsta de peste 12 ani este obligatoriu certificatul verde, care atestă că persoana este vaccinată şi că au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau că a trecut prin boală în ultimele 6 luni.

 

Cultura este în criză şi poate fi salvată doar de comunitate, aşa că vă rugăm să invitaţi la programele care vă atrag atenţia pe prietenii, cunoscuţii Dvs.

Trailer şi eveniment pe facebook: https://www.facebook.com/events/605564240670577

 

Vă aşteptăm cu drag!

The event is finished.

Data

dec. 02 2021
Expired!

Timp

6:00 pm - 8:00 pm

Locație

Centrul Cultural Covasna
str. Gheorghe Doja nr. 3, Covasna
Categorie

Organizator

Casa Orășenească de Cultură Covasna
Sari la conținut