Workshop: Balet clasic și modern cu Balogh Csongor

În perioada 26-28 iunie 2023, vom organiza în Covasna un atelier introductiv de dans pentru dansatori avansați și începători, condus de Balogh Csongor, dansatorul Baletului din Pécs,  fost elev al Clubului Copiilor din Covasna și al profesoarei Horváth Zita.

Taxe de participare și orar pe grupe de vârstă:
Tineri cu vârste cuprinse între 6-9 ani: între orele 16-17 (10 lei/persoană/ocazie)
Tineri peste 10 ani: între orele 17-19 (10 lei/persoană/ocazie)
Locație: Clubul Copiilor Covasna

Toți cei interesați sunt bineveniți, este necesară o înscriere prealabilă – vă rugăm să vă adresați la culturacv@gmail.com, la numărul de telefon 076-267-4516 sau să o contactați pe profesoara Maksai Melinda.
Organizat de Casa de Cultură a Municipiului Covasna, partener profesional este Clubul Elevilor din Covasna (subunitate a Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe).

Balogh Csongor, dansator profesionist de origine covăsneană, recomandă atelierul:
“Dragi tineri iubitori de dans!
Este o onoare pentru mine să mă întorc pentru al doilea an în calitate de instructor la studioul de dans unde a început cariera mea de dansator. Sunt încântat să ofer perspective în lumea baletului clasic și modern și să continui să lucrez cu dansatorii entuziaști pe care i-am cunoscut anul trecut.
Aștept cu nerăbdare să vă urez bun venit,
Balogh Csongor”

Obs. Workshopul se va ține în limba maghiară/engleză, dar fiind vorba de un exercițiu de inițiere practică în lumea baletului considerăm că este oportună pentru toți iubitorii de dans

Mai multe detalii:

https://www.facebook.com/events/183995521309929

The event is finished.

Data

iun. 26 2023
Expired!

Timp

4:00 pm - 7:00 pm

Locație

Clubul Copiilor Covasna
Categorie

Organizator

Casa Orășenească de Cultură Covasna
Sari la conținut