Workshop — balet clasic și modern cu Balogh Csongor

În perioada 20-22 iulie 2022, vom organiza în Covasna un atelier introductiv de dans pentru dansatori avansați și începători, condus de Balogh Csongor, membru al Baletului din Pécs, fost elev al Clubului Copiilor din Covasna și al dnei profesoare Horváth Zita.
Activitatea este gratuită și toți cei interesați sunt bineveniți, dar este necesară o înscriere prealabilă – vă puteți înscrie la culturacv@gmail.com și la numărul de telefon 076-267-4516 sau contactând-o pe d-na profesoară Bartha Melinda.
Organizat de Casa de Cultură al Orașului Covasna, partener: Clubul Copiilor din Covasna (subunitate a Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe).
Balogh Csongor, dansator profesionist de origine din Covasna, recomandă atelierul:
“Dragi tineri iubitori de dans!
Este o onoare pentru mine să mă întorc ca instructor la studioul de dans în care mi-am început cariera de dansator. Sunt încântat să vă ofer o perspectivă în lumea baletului clasic și a baletului modern.
Cursul este gratuit și nu este necesară o pregătire prealabilă. Veți învăța elementele de bază ale baletului clasic: numele pozițiilor picioarelor și brațelor, numele și tipurile de exerciții de bară de origine franceză și italiană, iar la mijloc (fără bară) veți experimenta tehnica baletului modern.
Vă aștept cu drag,
Balogh Csongor”
Workshopul se va ține în limba maghiară/engleză, dar fiind vorba de un exercițiu de inițiere practică în lumea baletului considerăm că este oportună pentru toți iubitorii de dans.

 

Evenimentul pe  facebook:

https://www.facebook.com/events/1442349856209345

The event is finished.

Data

iul. 20 - 22 2022
Expired!

Timp

8:00 am - 6:00 pm
Categorie

Organizator

Casa Orășenească de Cultură Covasna
Sari la conținut