EXPOZIȚIE — ”PREZENȚĂ DE SPIRIT” (NAGY LAJOS) – VERNISAJ

Vernisajul expoziției cu titlul PREZENȚĂ DE SPIRIT al artistului fotograf LAJOS NAGY va avea loc vineri, 4 februarie 2022 la ora 18,00 la Galeria de Artă “Kádár László” Covasna.

Cuvânt de deschidere: dr. DEÁK FERENC LÓRÁND istoric de artă.

Colaborează: Formația muzicală de tineret al Parohiei Reformate din centru Covasna.

 

„Fotografierea a devenit la început un hobby al meu în anul 1961, când am învăţat partea tehnică, adică modalităţi de a procesa fotografiile şi tot ce ţine de munca de laborator. Fiind pasionat de artele vizuale, am studiat artele plastice şi arta fotografică, stilurile fotografice, compoziţie. Am început să particip la concursuri naţionale şi internaţionale de fotografie începând cu anii ’80, iar în prezent am peste 20.000 de acceptări şi peste 2.000 de premii la saloanele naţionale şi internaţionale de artă fotografică”, spune artistul fotograf.
Pentru meritele sale internaționale, Federația Internațională de Artă Fotografică a răsplătit activitatea reputatului artist fotograf Nagy Lajos cu cea mai mare distincție EFIAP/d3, iar Photographic Society of America cu titlul de Maestru PSA. Din lucrările sale au fost organizate peste 100 de expoziţii personale de artă fotografică în România, Ungaria, Italia şi alte ţări din Europa. În anul 2000 a publicat şi primul său album fotografic intitulat „Impressions”, iar în anul 2017 albumul „Curbura Carpatilor”.

https://www.facebook.com/events/3166749626945812

Evenimentul se va desfășura cu respectarea reglementărilor sanitare actuale.

The event is finished.

Data

feb. 04 2022
Expired!

Timp

6:00 pm - 7:00 pm

Locație

Galeria de artă Kádár László
str. Școlii nr. 33, Covasna
Categorie

Organizator

Casa Orășenească de Cultură Covasna
Sari la conținut